زیست آنلاین: آلوک شارما ، رئیس انگلیسی COP26، روز سه شنبه با سفر به روسیه، یکی از بزرگترین کشورهای آلاینده جهان، از این کشور خواست برای رسیدن به صفر خالص تا سال 2050 متعهد شود. و از ولادیمیر پوتین به دلیل حمایت از این تغییر، تمجید کرد.
دومین شرکت بزرگ حمل و نقل دریایی هشدار داد برنامه های اتحادیه اروپا برای کاهش انتشارات کربن محرک های کاهش دی اکسید کربن را در صنایع حمل و نقل تهدید می کند.
زیست آنلاین: مذاکره کنندگان اقلیمی می گویند، دور بعدی مذاکرات بین المللی اقلیمی در سال جاری، باید بر کاهش جاه طلبانه تر انتشار گازهای گلخانه ای و افزایش سرمایه گذرای برای کشورهای آسیب پذیر متمرکز باشد.
به اعتقاد صندوق بین المللی پول تا انتهای این دهه میلادی قیمت کربن در هر تن باید بالاتر از 75 دلار باشد، در حالی که قیمت کنونی کربن 3 دلار در هر تن است.
معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه حدود ۱۰۰ میلیون هکتار از اراضی کشور ما در معرض تخریب سرزمین است، گفت: سدسازی غیر اصولی یکی از عوامل مهم بیابانزایی در کشور است.
معاون آبخیزداری، امور مراتع و بیابان سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور ضمن اشاره به روز جهانی مبارزه با بیابانزایی - مصادف با ۱۷ ژوئن (۲۷ خرداد) - گفت: تغییر اقلیم و دخالتهای انسانی حدود یک میلیون هکتار به وسعت بیابانهای کشور افزوده است.
مجید دلاور عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس محمد رضا زاغیان کارشناس ارشد منابع آب دانشگاه تربیت مدرس امروزه، مدیریت موثر و واقعبینانه منابع آبی در حوضههای آبریز بهدلیل ضرورت رسیدگی به موضوعات چالشبرانگیزی که بین بخشهای عرضه و تقاضا وجود دارد، یک وظیفه اساسی برای مدیران و برنامهریزان است. طی دهههای اخیر افزایش فاصله بین تقاضا و منابع آب تجدیدپذیر ...
زیست آنلاین: فعالان آب و هوایی نروژ با این استدلال که اکتشافات در این کشور جوانان را از آینده محروم می کند، از دادگاه حقوق بشر اروپا (ECHR) خواسته اند که علیه برنامه های این کشور برای حفاری بیشتر نفت در قطب شمال، حکم صادر کند.
طرح ساخت یک جزیره مصنوعی به مساحت ۲.۸ کیلومتر مربع در کپنهاگ، پایتخت دانمارک که از آن به عنوان «پروژه قرن» در این کشور نام برده میشود، جنجالهای زیادی به ویژه از سوی طرفداران محیط زیست را برانگیخته است.
اسکندریه مصر، بصره عراق، بانکوک تایلند، کلکته هند، هانوی ویتنام و شانگهای چین شهرهایی هستند که اگر روند گرمایش جهانی به همین طریق پیش رود، احتمالا در آینده ای نه چندان دور دیگر وجود نخواهند داشت.
در روزهای گذشته معضل اکولوژیکی در ترکیه پیش چشم همگان آشکار و لکههای پهناوری از مواد ارگانیک زردرنگ همچون لیزاب یا خلطی دریایی در گوشه و کنار دریای مرمره پدیدار شدهاند.
طی دو سال گذشته تهران به عنوان پرمصرفترین شهر کشور در حوزه آب شناخته شد و با توجه به اینکه ترسال بودیم، مشکل خاصی به وجود نیامد اما امسال ماجرا با دو سال پیش تفاوت دارد چراکه اگر روال به همین صورت پیش برود، تشنگی مهمان پایتخت نشینان خواهد شد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: تغییرات اقلیمی پیامدها و آثار مخربی برای ۲۰ سال آینده این خطه خواهد داشت که مقابله با آن نیازمند چاره اندیشی و برنامه ریزی است.
سفیر ژاپن در رابطه با توسعه روابط میان دو کشور در حوزه انرژی گفت: با توجه به کل سیاست انرژی، ژاپن در جریان کربن زدایی حرکت و پیشرفت کرده است، با وجود اینکه ایران هنوز سوخت فسیلی مختلفی از جمله نفت و گاز دارد. در زمینه انرژی تجدید پذیر، کشور ایران دارای ظرفیت و پتانسیل عظیمی مخصوصا در زمینه تولید برق، انرژی خورشیدی و هیدروژن است.